Yoghurt Kake

Mai er her i huset en måned med flere bursdager og 17 mai feiring, i dag lagde jeg
en sunn og deilig fromasj kake med en frisk smak av ananas, kiwi og mango.
Den er til oldemor som feier sin 96 års dag.
Kaloriberegning er Per 100 g: 196 kcal


#kake #dessert #mat #sunt #blogg #helg

 

Ingredienser:

  • 225 g kornmo original, Sætre
  • 150 g smør, Tine
  • 4 beger double 0% Ekte vanilje, Yoplait
  • 200 g sukrin, Funksjonell Mat
  • 8 plater gelatin
  • 1 liten boks ananas, hermetisk i egen saft
  • 3 dl kremfløte 38 %, Tine
  • 3 stk Kiwi




Tilbereding:

Smelt smør og bland i knuste kjeks, tøm i forma og trykk ut så sett den kaldt.
Legg gelatin i bløt i en skål med vann.
Bland yoghurt og sukrin.
Pisk Krem, ha i finhakket ananas.
Gelatin smeltes i varm ananassaft (1 og 1 plate), den vispes så inn i yoghurtblandingen.
Alt blandes sammen og helles over kjeksbunn.
Sett kaka til kjøling så den stivner ca 1 døgn.
Pynt kaken med hva du måte ønske jeg pyntet  denne gang med Kiwi.

HÅPER DET VIL SMAKE!

4 kommentarer

spisogspar

14.05.2017 kl.23:31

Så nydelig den så ut<3 Nam :)

Marianne Kristiansen Moen

02.07.2017 kl.16:10

spisogspar: Takk for det. god sommer

elisebr

15.05.2017 kl.17:55

Så god den så ut! :)

Marianne Kristiansen Moen

02.07.2017 kl.16:12

elisebr: Takk for det.

Skriv en ny kommentar

hits